Kyllingefarserede portobellosvampe på grill

Ret Hovedret
Køkken Franks Hønsefarm
Keyword Kyllingefars, Portobellosvampe
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4

Ingredienser

  • 400 g hakket kyllingelår og brystkød
  • 4 store portobellosvampe
  • 1 Peberfrugt
  • 150 g Kogt hamburgerryg i skiver
  • et lille løg
  • 40 g revet ost
  • Nye kartofler
  • Friskhakket persille
  • Smør

Sådan gør du

  • 400g kyllinge hakkekød kommes i en skål.
  • Fjern stok og lameller fra svampene.
  • Det fjernede finthakkes og tilsættes farsen sammen med et finthakket løg og finthakket hamburgerryg samt lidt salt og peber.
  • Farsen røres godt til den bliver sej og kan hænge godt sammen. Så fordeles farsen i svampene som lægges på grillen ved JÆVN VARME med farsen nedad.
  • Efter ca 8min (når farsen er gennemstegvendes svampene om og drysses med lidt finthakket peberfrugt og revet ost og steges ca 6 minutter på svampesiden.
  • Serveres med nye kartofler smør og persille
0

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje