1. Maskinen skal placeres i et rum med konstant temperatur, hvor der ikke
bliver åbnet og lukket døre hele tiden
2. Temperatur og fugtighed er som regel ikke indstillet korrekt fra fabrikken og skal
kalibreres efter det rum den er placeret i.
3. Anskaf et nøjagtigt termometer og Hygrometer til at kalibrere efter.
4. Temperatur under rugning skal være 37,5 – 37,8 grader i rugerummet
5. Fugtighed under rugning er ligger bedst mellem 40 og 60 %
6. Temperatur skal sænkes fra dag 18 med 1 – 2 grader
7. Fugtighed under klækning skal ligge på omkring 70%
8. Du skal åbne maskinen så lidt som muligt under klækning – fugtigheden forsvinder
på et splitsekund.
(Brug en vandforstøver hvis du absolut ikke kan lade være med at åbne)
9. Efter klækning sænkes fugtigheden til ca 40% så de små kan tørre
10.Kyllinger behøver ikke vand og foder i 3 døgn før alle er klækket
11.En kylling der har lavet hul, og ikke er kommet ud efter 24 timer behøver hjælp.
(Jeg tager den øverste del af skallen væk og retter hovedet ud – så kan den selv
skubbe resten af vejen)
12.Hænger den en pose ud af maven efter klækning (blommesækken er ikke trukket
helt ind) kan den godt overleve med 50% chance (Hvis de andre ikke begynder at
hakke i den)

0

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje