Hane i stegepose

Ret Hovedret
Køkken Franks Hønsefarm
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 3 timer 30 minutter
Antal 4

Udstyr

  • Stegepose

Ingredienser

  • 1 stk hjemmeslagtet og renset hane
  • 1 stegepose
  • Laurbær
  • Mixed Salat
  • Kartofler
  • Mel til jævning
  • Evt. Kulør til sovs
  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Put hanen i stegepose sammen med et par laurbær, evt indmad (hjerte, lever hals og kråse, samt salt og peber og eventuelt en god klat rigtig smør. Luk posen og læg den i et ildfast fad i ovnen (prik et par små huller i posen). Giv den minimum 3½ time på 130′ i ovnen. Tag den ud af stegeposen og læg den i fadet igen sammen med saften fra posen, tilsæt evt. mere væde hvis du vil lave lidt sovs. drys med lidt salt og lad den grille på højeste styrke til den er godt sprød.
  • serveres med salat, eller sovs og kartofler eller bare lidt pommes frites og dyppelse.
0

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje