Kyllingerullepølse med Ramsløg

Ret Frokost
Køkken Franks Hønsefarm
Forb. tid 1 time 30 minutter
Tilb. tid 11 timer
Antal 6
Forfatter Frank Klarlund

Ingredienser

  • Brystkød og lårkød fra en kylling
  • Persille/Ramsløg
  • Husblas
  • Salt og Peber
  • Varmefast køkkenfilm og alufolie

Sådan gør du

  • Lår og bryst skæres til flade stykker, som lægges overlappende på et stykke varmefast husholdningsfilm. Læg tørrede Ramsløg, Persille eller hvad man synes ovenpå med salt og peber samt et lag husblas. Rul det stramt og kog ved svag varme i 1½ time. Tag det op og rul det stramt i alufolie og læg det i køleskab 12 timer….Voila!!
0

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje