Forside
Hønsesnak
Om
Nyttige links
Privatlivspolitik
Galleri
Log ind
Tast Dig Slank kostprogram
Frank's Hønsefarm
Høns og fjerkræ, spørgsmål og svar
Hønseracer top 10 i DK
1. Orpington
2. Silkehøns
3. Maran
4. Brahma
5. Faverolles
6. Araucana og EA
7. Wyandotter
8. Australorps
9. La Bresse
10. Kochin
Udrugning
Gode råd til udrugning i maskine
Indsamling af rugeæg
Typiske begynderfejl
Udrugning Ænder, Gæs, Fasaner, Agerhøns, Vagtler, Kalkuner.
Opskrifter
Havreknækbrød
Tomatpuré fra hele tomater
Hovedretter
Kyllingeruller med hvidløgsost
Fyldt Hanebryst
Kyllinge farseret portobellosvampe
Dansk Paella med kylling A lá Franks Hønsefarm
Krebinetter af kyllingekråser
Helstegt La Bresse unghane
Kyllingefrikassé med zucchini, tomat og basilikum
Asiatisk inspireret kylling i karry
Hane i øl
Fasangryde over bål
Helstegt Hane i Stegepose
Frokostretter
Vegetarpizza på æggebund
Æggekage med grønkål og tomater
Fedtfattig Kyllingesylte
Kylinge Rullepølse
Kogt kyllingebryst med lun bønnesalat
Frank’s Hønsepostej
Morgenmad
Æg i farsbåde
Desserter
Frank’s Citronfromage
Gavnlige krydderier til hønsene
Min Hønsegård
Kønsbestemmelse
Opstart af hønsehold
Hønens historie
Facts om Æg
Adfærd
Sygdomme
Fugle Influensa og beskyttelse mod smitte
Utøj hos høns
Slagtning
Slagtning af fjerkræ
Slagt med slagtetragt
Hvornår er det bedst at slagte
Plukning af høns med maskine
Plukning manuelt
Udtagning af fjerkræ
Modning af fjerkræ
Hønseracer top 10 i DK
- 1. Orpington
- 2. Silkehøns
- 3. Maran
- 4. Brahma
- 5. Faverolles
- 6. Araucana og EA
- 7. Wyandotter
- 8. Australorps
- 9. La Bresse
- 10. Kochin
Udrugning
- Gode råd til udrugning i maskine
- Indsamling af rugeæg
- Typiske begynderfejl
- Udrugning Ænder, Gæs, Fasaner, Agerhøns, Vagtler, Kalkuner.
Opskrifter
- Havreknækbrød
- Tomatpuré fra hele tomater
- Hovedretter
- - Kyllingeruller med hvidløgsost
- - Fyldt Hanebryst
- - Kyllinge farseret portobellosvampe
- - Dansk Paella med kylling A lá Franks Hønsefarm
- - Krebinetter af kyllingekråser
- - Helstegt La Bresse unghane
- - Kyllingefrikassé med zucchini, tomat og basilikum
- - Asiatisk inspireret kylling i karry
- - Hane i øl
- - Fasangryde over bål
- - Helstegt Hane i Stegepose
- Frokostretter
- - Vegetarpizza på æggebund
- - Æggekage med grønkål og tomater
- - Fedtfattig Kyllingesylte
- - Kylinge Rullepølse
- - Kogt kyllingebryst med lun bønnesalat
- - Frank's Hønsepostej
- Morgenmad
- - Æg i farsbåde
- Desserter
- - Frank’s Citronfromage
- Gavnlige krydderier til hønsene
Min Hønsegård
- Kønsbestemmelse
- Opstart af hønsehold
- Hønens historie
- Facts om Æg
- Adfærd
- Sygdomme
- Fugle Influensa og beskyttelse mod smitte
- Utøj hos høns
Slagtning
- Slagtning af fjerkræ
- Slagt med slagtetragt
- Hvornår er det bedst at slagte
- Plukning af høns med maskine
- Plukning manuelt
- Udtagning af fjerkræ
- Modning af fjerkræ
Go Back to the Homepage
/
Vælg et undermenu punkt 🙂
Leave a comment
Annuller svar
Du skal være
logget ind
for at skrive en kommentar.
Videre til værktøjslinje
Om WordPress
WordPress.org
Dokumentation
Support
Feedback
Log ind
Registrer
Søg