Asiatisk inspireret kylling i karry

 

Asiatisk inspireret kylling i karry

Ret Hovedret
Køkken Franks Hønsefarm
Tilb. tid 3 timer
Antal 4
Forfatter Frank Klarlund

Udstyr

  • Suppegryde

Ingredienser

  • 1 Hane/Høne
  • 2 Dåse Kokosmælk
  • 1 Dåse Hakkede Tomater
  • 1 Lille dåse ananas
  • 1 Løg
  • 2 Laurbærblade
  • 2 Røde peberfrugter eller snackpebre
  • 3 Tomater
  • 2 Gulerødder
  • Gul karry eller karry pasta
  • Krydderurter – Timian – Rosmarin-Basilikum

Sådan gør du

  • Hanen deles i 4 stykker, dækkes med vand.
  • Et stort løg med skal deles i 4 og kommes i – et par gulerødder i skiver og 2 røde peberfrugter samt 2 – 3 tomater skæres i stykker og kommes ligeledes i- jeg kommer osse hvidløg, timian, Laurbærblade og rosmarin i suppen.
  • Kog i 2½ time ved svag varme. Så sies suppen fra og kommes i en bred gryde, tilsæt 2 spsk karry, 1 Ds hakkede tomater, 2 Ds fed kokosmælk og det koges ned til en tyk konsistens – Ca ½ time og til sidst tilsætter jeg det pillede kød fra hanen og en dåse ananas i småstykker.
  • Kan serveres med ris, i Tarteletter eller bare med Ciabatta flüte til
0

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje