Krebinetter af kylingekråser

Antal 4
Kalorier 690kcal
Forfatter Frank Klarlund

Ingredienser

  • 250 Gr Rensede Kyllingekråser uden hinder
  • 250 Gr Hakket Kyllingebryst
  • 500 Gr Spisekartofler
  • 1 Bdt Grønne Asparges
  • 1 Pk Brune Champignon til sauce
  • 250 Dl Fløde til saucen
  • 50 Gr Smør til stegning

Sådan gør du

  • De rensede kråser køres gennem kødhakkeren 2 gange.
  • Kråsefarsen iblandes hakket kyllingebryst i forholdet 1:1 (ellers falder det fra hinanden når de steges.
  • Kartofler skrælles og koges og skæres i både. De lægges i et fad og blandes godt med lidt olivenolie og salt og grilles i ovnen til de er lysebrune og bobler op.
  • Saucen laves ved at du bruner de rensede udskårne Champignon i smør og tilsætter fløde og evt saft fra et glas champignon. Det koges ind til passende konsistens smages til med salt og peber og kan evt jævnes lidt med en smørbolle
  • Krebinetterne serveres med svampesaucen, stegte asparges og grøn salatJeg lover at det er en ret man aldrig glemmer 🙂 den er en nytårsaften værdig
0

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje