Fasangryde over bål

Ret Hovedret
Køkken Franks Hønsefarm
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4
Forfatter Frank Klarlund

Ingredienser

  • ½ kg Fasankød
  • Kartofler til mos
  • Et stykke bacon
  • Smør til stegning
  • 2 stk Løg
  • ½ L Piskefløde

Sådan gør du

  • Skær kødet i tern, rist det af i smør med lidt løg og masser af bacon, evt. svampe. Tilsæt 1 fl. sød rødvin – lad det koge ind til en tyk konsistens. Tilsæt piskefløde og lad det simre til det har den rette konsistens, tilsæt evt. Bouillion, smag til med ribsgelé salt og peber og lidt grønt fra haven.
  • Serveres med hjemmelavet kartoffelmos 🙂
0

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje