Franks Hønsepostej

Ret Frokost
Køkken Franks Hønsefarm
Antal 16
Forfatter Frank Klarlund

Udstyr

  • Stavblender
  • Kødhakker

Ingredienser

  • Hønselever og hønsehjerter fra 20 haner ca. 2kg
  • 250 g røget spæk
  • ½ liter piskefløde
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 spsk sennepspulver
  • 1 spsk sukker hønselever er lidt bittert – det modvirker sukkeret
  • Mel
  • Smør
  • Fremgangsmåde:

Sådan gør du

  • Hjerter og lever samt røget spæk hakkes i kødhakkeren, farsen blendes med stavblender til en blød og fin konsistens. Løgpulver, Sennepspulver og sukker tilsættes sammen med en god gang salt og peber.Lav en meget tyk opbagning af smør, mel og piskefløde og bland farsen i og rør massen godt sammen. Fordeles i frysebakker. Frosne skal de have 60 minutter i ovnen i et vandbad ved 175’ og optøede 45 minutter ved 180’
0

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Videre til værktøjslinje