Fyldt Kyllingebryst

Hanebryst af ½ år gl. Orpington
Ret Hovedret
Køkken Franks Hønsefarm
Keyword bryst, italiensk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2
Kalorier 684.5kcal
Forfatter Frank Klarlund

Ingredienser

  • 40 Gram Hytteost 1,5%
  • 40 Gram Creme Fraiche 38%
  • 400 Gram Kyllingebryst uden skind
  • 10 Gram Olivenolie
  • 1 tsk Citronskal
  • 20 Gram Pinjekerner
  • 250 Gram Kalkunbacon
  • 1 Håndfuld Basilikum

Sådan gør du

  • Lav en pasta af Citronskal, Olivenolie, pinjekerner, Hytteost og Mascarpone samt Basilikum og fyld det i en sprøjtepose
  • Lav en lomme i kyllingebrystet med en smal kniv, pas på der ikke kommer hul andre steder end der hvor kniven stikkes ind - man risikere at fyldet flyder ud.
  • Pak kyllingebrysterne ind i kalkunbacon og steg dem i et ovnfast fad. 10 minutter ved 250 grader, så skrues der ned til 160 de sidste 10 minutter. Lad dem vile 10 minutter under folie, før de er klar til servering.
0
Videre til værktøjslinje