Fyldt Kyllingebryst

Hanebryst af ½ år gl. Orpington
Ret Hovedret
Køkken Franks Hønsefarm
Keyword bryst, italiensk
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 2
Kalorier 684.5kcal
Forfatter Frank Klarlund

Ingredienser

  • 40 Gram Hytteost 1,5%
  • 40 Gram Creme Fraiche 38%
  • 400 Gram Kyllingebryst uden skind
  • 10 Gram Olivenolie
  • 1 tsk Citronskal
  • 20 Gram Pinjekerner
  • 250 Gram Kalkunbacon
  • 1 Håndfuld Basilikum

Sådan gør du

  • Lav en pasta af Citronskal, Olivenolie, pinjekerner, Hytteost og Mascarpone samt Basilikum og fyld det i en sprøjtepose
  • Lav en lomme i kyllingebrystet med en smal kniv, pas på der ikke kommer hul andre steder end der hvor kniven stikkes ind - man risikere at fyldet flyder ud.
  • Pak kyllingebrysterne ind i kalkunbacon og steg dem i et ovnfast fad. 10 minutter ved 250 grader, så skrues der ned til 160 de sidste 10 minutter. Lad dem vile 10 minutter under folie, før de er klar til servering.
Videre til værktøjslinje