Franks havreknækbrød med kerner og frø

Ret Snack
Køkken Franks Hønsefarm
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 1 time 45 minutter
Kalorier 65kcal
Forfatter Frank

Ingredienser

  • 175 Gram Havregryn
  • 600 Ml vand
  • 1 Knsp Salt Havsalt
  • 20 Gram Sesamfrø
  • 20 Gram Græskarkerner
  • 20 Gram Hørfrø
  • 20 Gram Shiafrø
  • 1 Spsk Olivenolie (Kan udelades)

Sådan gør du

  • Alle ingredienser vejes af og blandes i en gryde
  • Det hele bringes langsomt i kog ved middelvarme under omrøring konsistensen er som en tyk klistret dej, lad den Hvile 20 minutTer før det bredes ud på bagepladen på bagepapir
  • Drysses med ekstra kerner, og bages i ovnen ved 160' varmluft på den midterste rille, i 1 time og 40 minutter. (Jeg har lavet mig en form som jeg smører dejen ud i og fjerner før det kommes i ovnen) Du kan rille dejen med en pizzakniv til passende størrelse efter ca 20 min i ovnen.
  • Køles helt ned og brækkes i stykker som gemmes i en lufttæt pose, eller stort sylteglas
  • Det giver Ca 14 stk knækbrød á 20g 0g omkring 65 Kcal pr stk

Noter

Det giver samlet Ca 14 stk knækbrød á 20g 0g omkring 65 Kcal pr stk
ENERGI INDHOLD: Kcal: 896 Kjoule :3.762 I hele opskriften
Fedt:44 G Proteiner:38 G Kulhydrater:117 G
0
Videre til værktøjslinje