Franks havreknækbrød med kerner og frø
Ingredienser
- 175 Gram Havregryn
- 1 Knsp Salt (Havsalt
- 20 Gram Sesamfrø
- 20 Gram Græskarkerner
- 20 Gram Hørfrø
- 20 Gram Shiafrø
- 1 Spsk Olivenolie Kan udelades
Sådan gør du
- Alle ingredienser vejes af og blandes i en gryde med ½ liter vand
- Det hele bringes langsomt i kog ved middelvarme under omrøring til konsistensen er som en tyk klistret dej, lad den Hvile 20 minutter før det bredes ud på bagepladen på bagepapir i ca 1-2mm tykkelse og evt forme som knækbrød
- Drysses med ekstra kerner, og bages i ovnen ved 160 gr varmluft på den midterste rille, i 1 time og 40 minutter – til de har taget lidt farve. Du kan lave riller i dejen med en pizzakniv efter ca 20 min i ovnen. Køles helt ned og brækkes i stykker som gemmes i en lufttæt pose, eller stort sylteglas
Noter
Det giver Ca 14 stk knækbrød á 20g 0g omkring 65 Kcal pr stk
ENERGI INDHOLD: Kcal: 896 Kjoule : 3.762 I hele opskriften
Fedt:44 G
Proteiner:38 G
Kulhydrater:117 G
ENERGI INDHOLD: Kcal: 896 Kjoule : 3.762 I hele opskriften
Fedt:44 G
Proteiner:38 G
Kulhydrater:117 G