Lidt links til køb af gode hønsebøger og lidt andet:

Hos Frank og Charlotte i Dannemare

Den store Hønsebog af Jørgen Liljensøe 

Beskrivelse af Den store Hønsebog
”[Jeg] vil uden forbehold anbefale DEN STORE HØNSEBOG til alle, der har eller drømmer om at få høns til husbehov.”
– Søren Ryge Petersen, Politiken

 

DEN STORE HØNSEBOG er den mest omfattende bog for den, der vil holde høns i haven. Den beskriver mere end 80 hønseracer, heraf over 50 illustreret med farvefotos. Den fortæller alt om avl og arvelighed, pasning og pleje, indretning af hønsehus og voliere og fodring med fødeemner fra haven og naturen.

Denne reviderede udgave af bogen er blevet udvidet med nye afsnit om krydsningsavl og rotationsavl samt en decideret produktionsplan for den, der gerne vil være selvforsynende med æg og sundt, fedtfattigt, næringsrigt kød.

Jørgen Liljensøe er i dag vor bedst kendte og mest populære forfatter til bøger om dyr. Flere af hans bøger er blevet klassikere på området.

DEN STORE HØNSEBOG er den ultimative bog om høns. Alle bogens fotografier er i farver.

Hønen af Poul sørensen

“Hønen” fortæller i korte træk om hønens historie fra vildfugl til tamhøne. Arkæologiske fund viser, at tamhønen har været husdyr i ca. 4.000 år, og at hønseholdet havde kulturelle formål med tilknytning til religion og overtro. Først meget senere blev høns et bidrag til menneskets daglige husholdning.

Varenr. 63.651 – 31. –  Hæfte med kort  om hønen   udgivet i serien “Natur og Museum” . – Illustreret. – 34 sider. – Pænt eksemplar med biblioteksstregkode på bagsiden.

 

Naturhistorisk Museum, Århus 2012

 

 

Foreningen Frit Fjerkræ arbejder for at høns og andet fjerkræ har lov til at gå frit, både i egen have og hos små lokale producenter. Vi arbejder også for at det skal være lettere at sælge gode lokale fjerkræprodukter direkte til dig.

Vil du støtte op om dette, så koster et medlemsskab 50 kr/år. Vi har brug for din støtte for at kunne tale hønsene, ænderne og gæssenes sag, så der også i fremtiden vil være fritgående fjerkræ i Danmark.

 

ÆGGEBAKKER kan med fordel købes i tyskland på nedenstående link
– inclusive forsendelse bliver det halv pris af hvad du skal betale i her i DK

Eierschachteln.de - zur Startseite wechseln